Yritys

Core Factory on kiinteistöjen älyteknologiaan erikoistunut suomalainen laitevalmistaja. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, jotka yhdistävät kiinteistöjen laitteet käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi. Tavoitteemme on luoda työtä, sähköä ja rahaa säästäviä älykkäitä ratkaisuja mm. yrityksiin, oppilaitoksiin ja virastoihin.

SONY DSC

Tärkeimmät tavoitteemme ovat:

Edullisempi ja pidempi elinkaari

Ajoissa ja oikeaan aikaan suoritettu huolto pidentää laitteiden käyttöikää merkittävästi. Ennakoimalla viat ja keskittämällä huoltotoimenpiteet voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.

Valmistajarajojen purkaminen

Monet perinteiset ratkaisut nojaavat valmistajan omaan suljettuun protokollaan tai liitäntätapaan. Asiakas halutaan sitouttaa ostamaan vain yhtä merkkiä tai standardia. Core Factoryn tuotteiden avoimet rajapinnat sopeutuvat tarpeiden mukaan, eivätkä ole yksittäisiin valmistajiin sidottuja.

Energiansäästö ja tilojen käyttöasteen parantaminen

Kun ongelmiin reagoidaan ajoissa, voidaan välttää kalliit huoltokatkokset. Tilojen todellista käyttöastetta seuraamalla investoinnit voidaan kohdentaa sinne, missä niitä oikeasti tarvitaan. Laitteet voidaan sammuttaa keskitetysti tai automaattisesti, mikä säästää energiaa ja vähentää laitteiden kulumista.